Новини от български домейни

Директория за публикации

Български домейниЗдравеИнтересноПолезноТуризъмУслуги

Вършец стаи за почивка и отдих

Вършец стаи за почивка и настаняване в семеен хотел, къща за гости, хотел, почивна база и т.н.

Вършец стаи за настаняване

Искате да посетите или да изкарате вашата почивка във Вършец. Град който е известен като извор на здраве и живот. Няма да намерите по-добро място за настаняване Вършец от семеен хотел – Панорама 3D. Имате избор от наемане на целия семеен хотел, ако сте голяма компания или наемане на някоя от петте луксозни стаи за настаняване.

Семейният хотел се грижи за здравето на гостите си, точно заради това целия хотел е без тютюнев дим, което е компенсирано с големи и обширни веранда на първи етаж и тераса на втори етаж.

Цени на семеен хотел Панорама 3D:

Цените за туристическата услуга при наемане на целия хотел или стая, зависят основно от търсенето и предлагането на пазара в региона. Също така и от държавната политика, която регулира предлагането на тези услуги. Цените на Вършец стаи обикновенно са доста близки за повечето места за настаняване в региона. Те може да варират разбира се и в зависимост от качеството на предлаганата база както и от географското разположение. Целта на семеен хотел Панорама 3D е да предложи най-висококачествен и еколого-съобразен туристически продукт. Средните цени на Вършец стаи в хотели, къщи за гости и частни квартири с приблизително същият капацитет, като този на хотела във Вършец, са в следните диапазони на база нощувка на турист:

Единична стая – цена от 25  до 78 лева
Двойна стая – от 23 до 85 лева
Апартамент – от 36 до 98 лева

Разбира се цените може да се коригират в зависимост от периода на годината и натовареност.
Панорама 3D се опитва да се наложи дълготрайно на туристическия пазар, като използва едно от основните конкурентни предимства познати в икономиката – предлагането на висококачествен туристически продукт с цени, близки или по-добри от тези на конкурентите.

Условия за настаняване Вършец стаи през зимния сезон:

  • От началото на месец ноември до края на месец март, Панорама 3D ще работи единствено при резервация на цялата къща като минималният престой е от 2 нощувки.
  • Цената за наемане на целия хотел е 480 лева за една нощувка и за 1 200 лева за 3 нощувки.

Часовете за настаняване и заминаване са:

  • Настаняване от 14:00 ч. до 20:00 ч.
  • Напускане до 12:00 ч.
  • Ранно настаняване или късно отпътуване е възможно само при предварително запитване и при възможност. Всички условия подлежат на договаряне!