Новини от български домейни

Директория за публикации

ПолезноУслуги

Диагностицирането на еректилна дисфукция

Диагностицирането на еректилна дисфукция

За много хора физическият преглед и отговорите на въпроси (медицинска история) са всичко, което е необходимо на лекаря, за диагностицирането на еректилна дисфукция и да препоръча лечение. Ако имате хронично здравословно състояние или Вашият лекар подозира, че може да е налице основно заболяване, може да се наложи допълнителни изследвания или консултация със специалист.

Тестовете за основните състояния включват:

  • Физически преглед. Това може да включва внимателно изследване на пениса и тестисите и проверка на нервите за усещане.
  • Кръвни тестове. Проба от кръвта ви може да бъде изпратена в лаборатория, за да се проверят признаци на сърдечни заболявания, диабет, ниски нива на тестостерон и други здравословни състояния.
  • Тестове за урина (анализ на урината). Подобно на кръвните тестове, тестовете на урина се използват за търсене на признаци на диабет и други основни здравословни състояния.
  • Ултразвук. Този тест обикновено се извършва от специалист в офис. Включва използването на пръчковидно устройство (преобразувател), държано над кръвоносните съдове, снабдяващи пениса. Той създава видео изображение, за да позволи на Вашия лекар да види дали имате проблеми с кръвния поток. Този тест понякога се прави в комбинация с инжектиране на лекарства в пениса, за да се стимулира притока на кръв и да се получи ерекция.

 

 

Вече има подходящо лечение на ЕД с Вигор 300. Лечението е предназначено да помогне на мъже, които изпитват проблеми с ерекцията си. Най-честата причина за ЕД или „слаба ерекция“ е просто стареенето. Добавката Вигор 300 също така подобрява функционалността на бъбреците, както и увеличава производството на тестикуларни клетки, което е важно за репродукцията и оплождането. Ако броят на сперматозоидите при мъж е под нормалното, тогава добавката Vigor 300 също може да бъде от голяма помощ. Дайте му шанс!