Новини от български домейни

Директория за публикации

ПолезноУслуги

Дизайнът на сватбените покани е от голяма важност

Калиграфията е подходяща само при хармонично взаимодействие с общата концепция. Съответно дизайнът на сватбените покани трябва напълно да съответства на основната идея на вашето тържество. Като по този начин предварително настроите гостите към избрания от вас стил. В допълнение към поканата за сватба, печатът в същия стил включва бордни карти, номера на масата, банкетни менюта за гости, карта за сядане и карти с благодарности.

Именните бордни карти, номера на масата и план за сядане ще помогнат на гостите ви да намерят местата си на банкета. А благодарните ви картички, прикрепени към подаръка, оставени на банкетната чиния или изпратени в поканата, отново ще покажат на вашите близки колко се радвате да ги видите и оцените тяхното посещение.

Дизайнът на сватбените покани

Поканите за сватба са не само приятен знак за внимание на гостите и практическо бележка с необходимата информация. Но и пълноценен елемент на декора, от който започва настроението на вашето тържество и с което цялата сватбена украса ще резонира. В допълнение, това е още едно напомняне за вашия прекрасен празник. Който ще стопли душата на вашите близки, ще хвърли приятни спомени след известно време. Затова спокойно можем да кажем, че поканата е визитната картичка на тържеството, към създаването на която трябва да се подхожда отговорно.

Според една от графичните дизайнери на сватбена агенция О. Живаева : “Разработката на сватбения печат е много вълнуващо и отговорно. Това е „ароматът“ на сватбата, фин, чувствен, създаващ специално настроение. Именно с него гостите се запознават на първо място. Когато получат номинален плик от текстурирана на допир хартия в ръцете си и го отворят с неприкрито вълнение.

Как ще изглежда този аромат? Деликатен и едва доловим, като миризмата на цъфнали божури, мечтателен като поле от лавандула, тайнствен като звездно небе, прохладен и освежаващ като морски бриз или нахален и игрив като лятна вечер? От Вас ще зависи да решите. Основното е да не контрастирате със стила на Вашата сватба, а напротив, да подкрепите и създадете цялостна картина. Представете си го … Почувствайте го! И ние ще Ви помогнем да реализирате всички идеи на хартия.“