Новини от български домейни

Директория за публикации

CarsUncategorized

Изберете лимузини на РингСпот за вашия специален повод!

Идва лятото и сезонът на най-различните събития и поводи и ние имаме перфектното предложение за вас.

Лимузините под наем са вашия най-добър избор, за да прекарате запомнящо се рождения си ден друг повод.

RingSpot.bg предлага едни от най-ниските цени за своите невероятно луксозни лимузини. В  тях са се возили много известни личности. Можете да разгледате всичките модели и цените в сайта им. Те започват от 140 лв на час, като лимузините са с капацитет от 8 до 17 места. Това би било перфектно за партито с много гости, защото всичките те ще могат да се насладят на това уникално преживяване.

Със сигурност ще намерите автомобил по вкуса си.

RingSpot.bg държи на високото качество, което предлага на клиентите си и затова компетенциите на водачите, чиито услуги влизат в цената, се подлагат на сериозна проверка. Лимузините на агенцията са най-разнообразните, в това число Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. Посетете уебсайта на компанията на адрес Ringspot.bg, където ще намерите и галерията им, както и цените.

Лимузините на РингСпот са прекрасен начин да изненадате своя близък и е идеален вариант да го накарате да се почувства специално. Не се бавете, а се свържете с RingSpot.bg още сега за да си запазите час за преглед в техния шоурум. Можете разгледате автомобилите на живо след предварителна уговорка на адрес: гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147. За връзка със служителите използвайте тел.: 0885 710 760 или имейл: info@ringspot.bg. RingSpot.bg и лимузините под наем Ви очакват с нетърпение!