Новини от български домейни

Директория за публикации

Здраве

Инжекции за красота

Интравенозна дифузия – живителна сила за лицето и косата

Ако още не сте запознати с всички ползи на рецептата за красота или така наречената интравенозна дифузия, тук ще научите всичко нужно. Това интравенозно вливане подобрява състоянието на кожата, повишава ефективността на козметичните процедури, има общ подмладяващ ефект върху тялото.

Хората търсят еликсири на младостта от хиляди години, но едва сега, когато учените успяха да открият механизмите на стареене, когато се появиха уникални козметични и медицински методи за подмладяване на тялото, можем да запазим красотата и свежестта на кожата за дълго време.

Една от основните причини за стареенето е дефицитът на глутатион (един от най-мощните антиоксиданти, които се борят със свободните радикали в човешкото тяло). С течение на годините производството на тази киселина в организма намалява, което значително се улеснява от стреса, неблагоприятните условия на околната среда и недохранването. Можете да стимулирате производството на антиоксиданти чрез активни спортни тренировки и правилно хранене. Има и най-лесният и бърз начин – витаминотерапия Beauty Start. Хранителните вещества се прилагат интравенозно, така че те веднага влизат в кръвния поток и започват да работят от първата минута. За да засилите ефекта, препоръчваме да правите инфузии Beauty Start по време на процедурата с плазмотерапия.

Предимства на интравенозното вливане за красота:

  • подобряване на микроциркулацията на кръвта и установяване на метаболитни процеси в тъканите на клетъчно ниво;
  • интензивна хидратация и подхранване на кожата отвътре;
  • незабавно подобряване на външния вид на кожата (изглаждане на бръчките, изравняване на цвета, повишаване на еластичността);
  • повишаване на общия енергиен тонус на тялото, ефективност, активиране на умствената дейност.

Програми за интравенозно вливане на витамини и минерали с цел справяне със стреса

Повечето съвременни хора, особено жителите на мегаполисите, живеят в режим на постоянна заетост. Суетенето, необходимостта да се решават някои проблеми всяка минута, липсата на свободно време и почивка води до факта, че тялото не може да издържи натоварванията. Човек се чувства уморен и никой не е отменил необходимостта от извършване на ежедневни дейности, следователно на фона на хроничната умора се появява и стрес.

Това състояние е опасно за здравето, тъй като стресът стимулира образуването на свободни радикали в организма. Това увеличава се риска от развитие и обостряне на хронични заболявания, намалява устойчивостта на организма към инфекции. При инфекция заболяването протича в по-тежка форма.

Доста трудно е да преодолеете труден период, без да промените начина си на живот. Витаминните инфузии за спиране на стреса. Те повишават съпротивителните сили на организма ще помогнат на тялото да се справи със стреса и да възстанови силите си. Терапията оинтравенозно вливане се провежда в курс до пълно възстановяване и подобряване на благосъстоянието на пациента.