Новини от български домейни

Директория за публикации

ПолезноУслуги

Интензивност на използване на гаражна врата

Използване на гаражна врата

В ежедневието гаражните врати се отварят средно 2-4 пъти на ден. Всеки тип врати, метални, ролетни и секционни врати, могат да се справят с тази интензивност.

Но ако изберете гаражна врата за индустриално съоръжение, където вратата се отваря десетки пъти на ден, тогава дизайнът трябва да бъде възможно най-надежден. Класическа метална порта ще се справи добре, но готови ли сте да го направите на ръка? Ролетните щори не харесват много интензивността, така че може да не се справят с повишена задача.

Идеалното решение за индустриални съоръжения с повишена интензивност на отваряне на вратите са индустриалните секционни врати, които могат да бъдат направени от сандвич панели или с панорамно остъкляване.

Интензивността на отварянето на гаражната врата пряко влияе върху избора на автоматизация, което в крайна сметка влияе върху крайната цена на продукта.

Нека обобщим:

Опитахме се да направим най-подробния преглед на всички възможни опции за гаражни врати и да ви покажем, че не е правилно да се ръководим само от цената. В резултат на това може да не получите желания резултат и да бъдете разочаровани.

Цената на гаражните врати се влияе от огромен брой параметри – материал, наличност на автоматизация, наличие на защита от корозия и понякога цвят. Следователно, когато се обадите на една компания и ги помолите да изчислят най-евтиния вариант, който те могат да ви предложат, в една компания те могат да ви броят секционни врати Doorhan, а в друга Alutech. Цените им могат да варират драстично.

Нашата фирма предлага изключително качествени гаражни врати.  Ивко Индъстри ООД, гр. София, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 ж.к. Бъкстон. Телефон за контакт: (02) 489 4919.

Преди да купите гаражна врата, напишете списък с изискванията, на които те трябва да отговарят.

Отговори на въпросите:

Къде ще бъде поставена гаражната врата?

Интензивност  (брокй, честота) на отворянията?

Имате ли нужда от допълнителна антикорозионна защита?

Ще се отворят ли ръчно или автоматично гаражните Ви врати?

Топъл или студен е гаражът?

Колко коли има в гаража- 1, 2 или повече?

Има ли отделен вход към гаража?