Новини от български домейни

Директория за публикации

Полезно

Йога учители обучение в София

Йога учители обучение в София, полезна информация от експертите по обучение в йога yogasofia.com

Йога учители

Преобразуване на себе си чрез обучение на учители по йога

Господар на танца

Във всеки един момент хиляди ученици от цял ​​свят преминават обучение, за да станат учители по йога. С курсовете за обучение на учители по йога (YTT), които стават по-популярни от всякога, какво точно привлича толкова много хора да се стремят да станат учители?

Може би става дума за интересното пътуване на себеоткриването, което всички познаваме като йога.

Един обикновен живот

Като цяло животът ни следва прогрес, подпомаган от информирано вземане на решения. Повечето от нас са научени да измислят какви искаме да бъдем в млада възраст. Нашето общество ни насърчава да обръщаме внимание на силните си страни; за да определим областта, в която се отличаваме, и след това да се придържаме към определен път.

С тази цел продължаваме с живота си, учим упорито и си осигуряваме работа в професия по наш избор. Всичко това, за да можем да имаме постоянен доход и да изградим дългосрочна сигурност.

След като успеем да намерим избраната от нас професия, повечето от нас са склонни да се задоволят с дългосрочен план. Много от нас пребивават постоянно в зоната на комфорт. Следователно нашата самоидентичност и стойност стават свързани с нещата, в които смятаме, че сме „добри“.

При сделката губим от множеството перспективи, от които бихме могли да се възползваме – като се предизвикваме, поемаме рискове и се излагаме на опасност. Да решиш да следваш пътя на йога и дори да станеш посланик на тази древна практика, е точно такава перспектива. Тези, които избират да следват призванието да разпространяват практиката на йога, всъщност са готови да се изправят пред рисковете и да скочат в неизвестното. Те поемат към по-малко минавания път.

Ако искате да започнете с нещо по-леко. Може да пробвате гимнастика за здраве

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО