Новини от български домейни

Директория за публикации

ПолезноУслуги

Килими от изкуствени материали

Акрилни килими

Акрилът е вид полиестерна тъкан заедно с микрофибър и полиестер. Акрилните килими са отлични заместители на естествени вълнени продукти, приятни на допир, леки, пожароустойчиви, не избледняват на слънце и не причиняват алергии, а в същото време са евтини. По отношение на износоустойчивостта те са по-ниски от естествения си подобни такива – вълнените килими.

Килими от вискоза

Вискозните килими имат висока устойчивост и устойчивост на износване. Такива покрития почти не се изтриват, не се набръчкват и не се наелектризират. Ако трябва да изберете килим за хола, където винаги присъстват много хора, тогава вариантът с вискоза е перфектен. Поради характерния си блясък, влакното стана наречено „изкуствена коприна“. Минус – способността да абсорбира влагата и да губи част от положителните резултати.

Килими от изкуствени материали – полиамид

Полиамиди означават цяла група вещества, а найлонът обикновено се използва за производството на килими. Сред предимствата са издръжливостта, здравината, еластичността, устойчивостта на износване, лекотата на грижа и високата скорост на сушене след измиване. Недостатъците включват способността да се електрифицира и изгори. Външният вид на килимите е отличен. Изглеждат красиво.

Килими от полипропилен

Тези килими от изкуствени материали са богатство за тези, които искат да отделят минимум време за грижа за продукта. Тъй като полипропиленовата нишка е гладка, тя не пропуска или натрупва прах, а редовното вакуумиране ви позволява да почистите напълно килима. В допълнение, такива продукти имат наситени ярки цветове и се отличават с ниската си цена, но, за съжаление, са краткотрайни. Продуктите от хитовия комплект също се отнасят към полипропиленови килими – това са влакна, импрегнирани с анти-кал и антисептични средства, поради което получават повишена устойчивост на външни отрицателни фактори.

Ние от Тонитекс ООД с големния си опит опит в сферата на търговията с килими се надяваме да удовлетворим Вашите желания. Адресът ни е: София, бул. Христо Ботев, № 92. Телефон за връзка и поръчки: 0888249719.