Новини от български домейни

Директория за публикации

Български домейниИнтересноМодаУслуги

Мода в палтата от Стела Перничева

Мода в палтата, полезни съвети за това какво ни очаква от модния експерт Стела Перничева!

Мода в палтата

Палтата през тази есен – смело може да кажа,  че цветовете ще са сочни като плодове през предстоящия есенен сезон. Палтата ще бъдат сочни, ярки, изключително красиви и модерни. Благодарение на това целият ни свят се преобразява, сякаш ще се взриви от колоритни оттенъци. Добива се аромат, който е екзотичен и слънчев. Може да изберете Вашето есенно палто с такъв актуален и модерен оттенък и да преобразите целия Ви заобикалящ пейзаж. Накарайте всички да се обръщат след Вас и да се усмихват когато Ви видят, защото Вие ще им носите нещо топло, екзотично, цветно. Това създава едно настроение, наподобяващо на разкошна цветна пеперуда контрастиращо с фона на черно сивия град.

Кои ще са тези прекрасни цветове?

Разбира се поставям на първо място червеният портокал. Един екзотичен цвят, който е попил от жарта на оранжевото и мекотата на кораловото. Със сигурност вече Ви се иска да го прибавите към Вашия гардероб незабавно. Меката вълнена тъкан в комбинация с елегантен фасон придаващ женственост и уют. Дългият свободно падащ колан, стилната широка яка, наподобяваща нежна прегръдка. Едно такова стилно есенно палто ще Ви подари не само топлина, но и чувствеността на червения портокал.

Умопомрачително синьо – Това може да бъде цвят за Вашето есенно палто, което е елегантно право с три блестящи копчета. Стилна яка – стойка, придаваща съвършена хармония. Дълбок син цвят, като небето над тропиците. Това палто е просто безупречно и точно за Вас!

Звънящо медено – за привърженичките на класическото, за една истинска лейди, която е строга и женствена. С класическа яка на сако и капаци на джобовете. Това е една стилна интерпретация на класиката в меден цвят, който сякаш звънти със захарно кристален звън.

Вълшебен електрик – това е едно кашмирено палто, което извиква асоциация на приказната птица от градината на вълшебната „Хиляда и една нощ“. Цветът на палтото е с копринено сияние и е толкова ярък и чист, че чак може да Ви заслепи. Ще изглеждате невероятно чувствена и безгрижна с него.

Италианско лате – карираното мохерово палто, което наподобява уюта на любимото Ви кафене. Яката е нежно завита около шията. Леко разкроено палто, с дължина до средата на бедрата, което е идеално  съчетано с плътен чорапогащник в цвят на горещо какао. Поглеждайки се в огледалото: Вие виждате, че сте красива, лека, кокетлива и безгрижна!

Разкошен божур – цвят мигновено преобразява целия свят. Чувството да си с това меко стилно и изчистено палто с този разкошен цвят е просто неописуемо.

Източник за актуалната мода в палтата: StellaAndStyle.com