Новини от български домейни

Директория за публикации

Полезно

Популярните видове сглобяеми къщи

Разгледайте по-отблизо популярните видове сглобяеми къщи. Сглобяемите къщи за живеене могат да бъдат квалифицирани на различни видове така:

  • Рамкови сглобяеми къщи – много популярни, лесни и бързо строящи се, без излишен отпадъчен боклук, направо на място, на терен, на който желаете да бъде поставена.

Популярните видове сглобяеми къщи

Можете да получите рамкова сглобяема къща по няколко начина:

  • поръчайте изграждането на рамкова къща – всички материали се доставят на строителната площадка и къщата е изградена от тях, което отнема до няколко месеца;
  • купете комплект за рамкова къща и извършете независима конструкция. Конструкцията на рамкови къщи може да бъде боядисана-панелна и въз основа на силова рамка и обшивка на къщата с всякакъв траен материал: облицовка, дървен материал, декоративен камък и др.

Къща с рамкови панели се изгражда малко по-бързо поради покриване на къщата с големи панели. Но също така има много минуси в сравнение с къщи от електрическа рамка с декорация на стени от облицовка или дървен материал. Панелите изгниват или се сриват. Този недостатък е свързан с влажния климат на Беларус.

Няколко етапа на изграждане на рамковите сглобяеми къщи:

-фундаментно производство;

-рамкова конструкция;

-изолация на дома и декорация на стени;

-вътрешна украса.

Къща може да бъде построена без вътрешна украса и завършена по друго време. Ако пълната сума не е достатъчна за изграждането на напълно завършена къща.

Модулните къщи също могат да бъдат рамкови, а процесът на изграждане на модулните къщи е различен.

Срокът на експлоатация на рамковите сглобяеми къщи

Срокът на експлоатация на рамковите сглобяеми къщи, при спазване на строителната технология, при закупуване на висококачествени материали (не непременно най-скъпите) и навременна поддръжка на къщата (подмяна на изолация). Къщата ще продължи повече от 50 години и може да надхвърли 100 години. Разгледайте и поръчайте някой страхотен модел от популярните видове сглобяеми къщи от Архитектурно студио „Ай Ес Пи Дигитален Дизайн“ ООД

„Правилната“ рамкова сглобяема къща ще бъде най-топлата и икономична за използване. Но е подложена на пожар като всички дървени къщи. Единствените разлики при запалването на дървени къщи и „незапалими“ къщи е, че скоростта на пожара ще бъде по-бърза и след пожара къщата ще бъде унищожена до основи.