Новини от български домейни

Директория за публикации

ПолезноСтроителни материалиСтроителствоУслуги

Цена на пясък в Монтана и областта

Цена на пясък в Монтана и областта от речна кариера „ХХ ХХХ“ ООД

Цена на пясък в Монтана

„ХХ ХХХ“ ООД е един от основните производители на пясък от речна кариера в района на област Монтана, като в тази връзка предлага изключително изгодна цена на пясък в Монтана. Кариерата предлага богат асортимент от видове и размери на материали с различно приложение в строителството. „ХХ ХХХ“ ООД осигурява необходимите строителни материали за множество фирми и строителни бази в цяла северозападна България.

Цена на пясък в Монтана

Продуктите от кариерата се използват най-вече за:

  • производството на бетон;
  • производството на цимент;
  • производството на асфалт;
  • като основнопологане при строителството на пътища и водопроводи;
  • зимно време за опесъчаване на пътищата в областта, в случай на снеговалежи и заледявания.

Добиването на пясъка се извършва в чашката на язовир Огоста, землището на с.Горно Церовене, област Монтана. След добива на материалите, същите се пресяват и сортират на пресевна и промивна машина, след което се отделят и промиват, като се добиват следните инертни материали: филц, трошен камък и респективно пясък. Пречистените съставки на инертните материали при нашите съоръжения за промиване се изнасят автоматично посредством изнасящи шнекове, при което статично се обезводняват и разтоварват.

Цена на пясък в Монтана

Пясъкът е с високо качество, на достъпни цени и е много търсена стока от строителните фирми в района. Производителят постоянно инвестира в нови машини, за да задоволи пазарните нужди на клиентите, като за тази цел  целогодишно се поддържа голямо количество висококачествени инертни материали.

Цената на пясъка се определят конкретно за всеки един клиент, в зависимост от поръчаните от него количества.

Местоположение на речната кариерата за инертни материали

Кариерата се намира в непосредствена близост до асфалтов път, на много комуникативно място за цяла северозападна България – само 10 км от гр. Монтана и съответно от главния път Е79 (Видин-София). Други големи градове в близост до обекта са: гр. Враца на 47 км, гр. Берковица на 31 км и гр. София на 120 км.

Още полезна информация за сайтовете на България, може да намерите в категория:

Надяваме се, че сме Ви полезни и ннтересни с тази публикация!